Catering i ex. Bromma eller Danderyd

Hej igen och välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av det stora nätet! Hoppas att alla mår bra och har haft en fantastisk dag i det fina vädret. Idag tänkte jag skriva lite om något som jag vet med mig att många av er har haft frågor och funderingar över. Nämligen ett företag vid namn Kitchen Events Sweden som är ett kompetent och professionellt företag som erbjuder catering till alla i Bromma, Danderyd, Täby och andra delar av Stockholm. Kitchen Events Sweden har som sagt många av er redan fått upp ögonen för och ville att jag skulle ge en liten rekommendation och recension av deras tjänster, vilket jag tycker är superkul.

Själv blev jag rekommenderad det här företaget då jag pratade med en väninna om att jag skulle anordna en kick-off och behövde hitta en bra catering med god mat och som var trevliga och lätta att ha och göra med. När jag sedan vände mig till företaget och kontaktade dem angående mitt lilla projekt så blev jag glatt och trevligt bemött av kompetent och professionell personal som såg till att lyhört och noggrant anteckna alla eventuella behov, förutsättningar och önskemål som jag skulle kunna tänkas ha till den här kick-offen. Allting var oerhört smidigt och jag kände inte en enda gång att något kändes jobbigt eller att jag fick vara den som tog tag i saker, utan det fixade Kitchen Events Sweden helt utan problem och med en hel mängd finess. Jag är så imponerad och förstår att det var så många av er som hörde av er efter att jag la ut de där bilderna från kick-offen för ett par inlägg sen. Ifall det är någon av er som har ett bröllop, event, fest eller kanske till och med en begravning där det kommer att behövas catering så tycker jag utan tvekan att ni ska höra av er till dem!

Du gillar kanske också...