Hundkurser för dig i Mjölby och Norrköping

Välkomna åter! Som ni alla antagligen vet vid det här laget så brukar jag ju skriva ganska så mycket här på min blogg om mig och min hund Rex som är en siberian husky på snart 4 år. Jag vet att många av er som läser min blogg också har hundar och när jag har skrivit om Rex så har faktiskt många av er frågat mig om jag vet om några bra hundkurser i Mjölby, Norrköping, Linköping eller någonstans i dess omnejd. Jag har nu senaste månaden hittat något som är perfekt för alla er! Nämligen LunQans.

Det här är en verksamhet baserad i Linköping som erbjuder hundkurser till alla som har ett behov eller ett intresse av att tillsammans med sin hund delta i belöningsbaserade kurser som sänker hundens stressnivå och kan förbättra relationen mellan hund och ägare. Som ni vet har jag länge och väl funderat själv på att gå på kurs med Rex, men han har alltid haft ett så himla bra temperament och har faktiskt varit ganska så lätt att ha och göra med och lära.

Dock så tycker jag ändå att det är superviktigt att man tar hjälp av professionella och kompetenta människor som är utbildade och mer erfarna än vad man själv är när det kommer till hundens beteende och inlärning. När man vänder sig till LunQans så känner man sig direkt välkommen och blir trevligt bemött av duktiga kursledare och kursdeltagare. Man ser på en gång att LunQans är ett ställe som alla kan vända sig till då de tar emot både små och stora hundar och alla möjliga raser och åldrar. Kursernas metoder, filosofier och övningar är något som alltså passar alla hundar, men om det skulle vara så att det inte gör det så kan de även se till att anpassa det efter dig och din hund. Något som är oerhört bra tycker jag. Se nu till att vända er hit, alla ni som hade behovet av en bra hundkurs!

Du gillar kanske också...