Är du intresserad av massage?

Hej igen, alla härliga läsare, och välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av det stora vida nätet. Som ni vet så skriver jag ju om lite allt möjligt här på bloggen och tänkte faktiskt idag skriva om, och även då rekommendera, en professionell massagesalong vid namn E.S.K Wellness som erbjuder behandlingar inom just massage i Falun.

Först ville jag dock tacka alla er som har hängt med här ett tag på min blogg. Jag tycker att det är oerhört kul att ni engagerar er på det viset ni gör i kommentarerna och att det sprids så mycket positivitet här. Det är så trevligt när diskussioner kommer igång och vi skapar lite av en sorts gemenskap, eller hur? Hur som helst så är jag evigt tacksam för att ni alla alltid är så glada och trevliga och stöttande när det kommer till allt som jag skriver om här på bloggen, vare sig det handlar om massage eller husrenoveringar. Det här är sådant som jag själv gillar att läsa om, alltså ganska så blandat och varierat, men det kan vara otroligt svårt att nå ut till folk då man inte har en inriktning. På något otroligt sätt så har jag ändå lyckats med det lite här.

Men nu ville jag skriva lite om massage också! Hos E.S.K Wellness finner man utbildad och riktigt duktig hjälp när det kommer till massagebehandlingar. Jag har börjat gå dit nu efter att jag började få en sådan jobbig värk i axlar och rygg av mitt fysiska jobb och det har redan blivit mycket bättre. Det som är så bra med just E.S.K Wellness är att de erbjuder ett sådant brett utbud av behandlingar och man kan verkligen få det anpassat efter hur du själv vill ha det och självklart utefter dina behov. Jag kan varmt rekommendera att ni vänder er hit vare sig ni bara vill ha en tillflykt från en stressig vardag eller om ni vill få lindring av värk och ömhet.