Få hjälp i din trädgård

Hej igen och välkommen! Nu kommer det att bli ett inlägg som ska handla om det här med att kunna få hjälp med trädgårdsservice här i Halmstad och om ett riktigt bra företag som erbjuder hjälp med just detta. Det är ett företag som jag har anlitat några gånger och jag har varit lika nöjd varje gång de har varit här och hjälpt mig.

Jag har en stor trädgård som jag ofta inte hinner med och då är det skönt att ha någon som kommer och hjälper till. De tar hand om allt från gräsklippning, rensning i rabatter och buskar, till att klippa häckar. Jag har även anlitat dem för snöskottning och det fungerade jag också mycket bra. Jag bor på en backe och hade aldrig klarat av att skotta snön själv.

Företaget har en hemsida som du kan kolla in, de är väldigt duktiga och snabba på att svara på mejl eller telefon. Jag har aldrig haft några problem med det företaget, de är alltid ute i god tid och gör bra jobb. Nu är det högsäsong och det kan hända att de har mycket att göra och därför inte kanske kan komma och hjälpa dig på en gång, det är ju svårt att trolla och de har den personal som de har och de kan naturligtvis inte klona sig själva utan de jobbar på så snabbt de kan. Trots det så kommer du försöka hjälpa dig så snart som de kan.

Det är mycket skönt att få lite hjälp i trädgården och det rekommenderar jag alla, men det är ett tips från mig till er. Jag har bara positiva erfarenheter av detta företag så om du är intresserad av deras tjänster bland annat inom trädgårdsservice så kan du gå in på deras hemsida och kolla runt lite eller kontakta dem direkt.