Reconnective healing i Uppsala

Hej igen, alla mina fina och härliga läsare! Välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av nätet och hoppas att alla mår prima idag. Jag tänkte skriva lite om någonting som jag personligen verkligen har fastnat för och tänkte att några av er kanske skulle uppskatta också. Det jag vill skriva om är ett företag som heter GML Reconnective Healing och riktar sig till alla som är intresserade eller har behovet av att använda sig utav just reconnective healing i Uppsala, Knivsta, Sollentuna eller någonstans inom dess omnejd.

Nu undrar ni kanske lite vad reconnective healing ens innebär? Reconnective healing är något som har introducerats av en doktor vid namn Eric Pearl som jobbade som en mycket duktig och framgångsrik kiropraktor under nästan 12 år tills det att han patienter började berätta om att de kunde känna hans händer röra vid dem även om han inte ens var i närheten av dem. Snart så började de även berätta om häpnadsväckande tillfrisknanden och konstigt upplevelser då i samband med Eric Pearls behandlingar. Det kunde vara att han bara höll händerna nära dem och detta är alltså någonting som än idag är ett sätt att nå ett optimalt tillstånd av balans och harmoni. Så som det funkar är att genom energifrekvenser bestående av ljus, energi och information koppla upp oss till universum och vår egna inre frekvens.

Själv så har jag hos GML Reconnective Healing funnit den här alternativa behandlingsmetoden som verkligen gör mycket för mig. Jag har ofta värk och ömhet i min rygg och har länge prövat på att gå på massage och andra behandlingar, men jag tycker inte att någonting har fungerat lika bra som det här har gjort för mig. Ifall ni är intresserade av den här speciella metoden och känner att ni skulle vilja pröva på något nytt så kan jag varmt rekommendera att ni vänder er till just GML. Ni kommer inte att ångra er.